Over ons

Hallo,

Ik ben Virginie.
Na bijna 20 jaar vertaal- en tolkwerk te hebben gedaan voor bedrijven die zaken doen met en in China, geraakte ik er meer en meer van overtuigd dat we niet anders kunnen dan ons consumptiegedrag drastisch te veranderen.
Afval - en in het bijzonder afval ontstaan door (plastic) wegwerpproducten - is een bedreiging op wereldschaal geworden. Daarom besloot ik om een iets andere weg in te slaan met deze webshop, mon.MO.

mon.MO is gevestigd in het zuiden van België en verkoopt mooie spulletjes die zero waste, duurzaam, fairtrade en/of vervaardigd zijn in Europa.
Onze focus richt zich op de oorsprong, duurzaamheid en kwaliteit van de producten die we aanbieden, en zo willen we onder andere het behoud van traditionele technieken en duurzame productiemethodes mee ondersteunen.

Ook recycleren we verpakkingsmateriaal voor de postpakketten en doen we ons uiterste best om plastic tape en opvulmateriaal te vermijden.

Behalve van onze webshop genieten mijn familie en ik ook van het leven in de bossen in de Famenne-regio, volledig "off-the-grid", waar we trachten een zo minimaal mogelijke impact te hebben op het milieu en de mooie natuur die ons hier omringt.

Groetjes!
Virginie

Virginie balustrade
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »