ROKAI 100% Natuurlijke Zero Waste Zonnecrème - Breedspectrum - 25 SPF

  1. Home
  2. ROKAI 100% Natuurlijke Zero Waste Zonnecrème - Breedspectrum - 25 SPF

ROKAI 100% Natuurlijke Zero Waste Zonnecrème - Breedspectrum - 25 SPF

€13,95
Merk:
Not the Norm
SKU:
zonnecrème004
Voorraad:
Op voorraad

Productomschrijving

Rokai 100% Natuurlijke Zonnecrème is een effectieve, natuurlijke zonnecrème die echt doet wat er op het potje staat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Met een ideale SPF25 factor met slechts 4 ingrediënten om je huid te hydrateren en te beschermen tegen het breedste spectrum van schadelijke UVA en UVB stralen, werd Rokai ontwikkeld om je huid op natuurlijke wijze gezond te houden en ze tegelijk te beschermen tegen stralen die zonnebrand en huidschade kunnen veroorzaken.

Zonder twijfel dien je je huid te beschermen tegen de zon, maar tegelijk heb je de zon ook nodig om vitamine D aan te maken, die je beschermt tegen bepaalde soorten kanker. De combinatie van een hoofddeksel, lichte kledij en zonnecrème maken dat we op een veiligere manier van de zon kunnen genieten.

Let op: Bij verblijf in de bergen is het mogelijk aangewezen een sunblock te gebruiken. Schadelijke zonnestralen zijn immers veel krachtiger op grote hoogte en een 'gewone' zonnecrème kan onvoldoende blijken.

Specificaties

Sun Test - ISO24443 (2012) v1.0 In vitro
Een cosmetisch onderzoek voor het bepalen van de In-Vivo Zonnebeschermingsfactor van een Zonnecrème-formule – ISO 24444 (2010)

Ingrediënten: Ongeraffineerde Karitéboter*, Zuivere Kokosolie*, Zinkoxide 99.9% Pharmaceutische Zuiverheid, 100% Pure Ongeraffineerde Bijenwas

* Gecertificeerde Biologische Ingrediënten - Soil Association

Inhoud: metalen potje van 100ml

Geschikt voor alle huidtypes en alle leeftijden

Rokai is een 100% natuurlijk product, dus is het normaal dat je soms kleine klontertjes vindt in je Rokai zonnecrème. Deze komen van de ongeraffineerde bijenwas of karitéboter. De kokosolie werd zeer goed gefilterd, maar soms kan het zijn dat je nog heel kleine partikels van de kokosnoot terugvindt. Dit heeft geen enkele invloed op de kwaliteit en de werking van het product.

Zink Klontereffect: Het is mogelijk dat je de crème van een glad oppervlak ziet veranderen naar een eerder klonterig oppervlak als je de crème niet snel opgebruikt. Dit is alweer een natuurlijk fenomeen en wordt veroorzaakt doordat de zinkkristallen elkaar aantrekken door hun polariteit. Wanneer dit zich voordoet, wrijf je de crème iets harder uit op je huid.

Gebruik: Gebruik overvloedig. Onmiddellijk effect. Breng opnieuw aan minstens om de 2 à 3 uur of nadat je in aanraking geweest bent met water of bij overvloedig zweten. 

Houdbaarheid: Eenmaal geopend, blijft je Rokai Zonnecrème nog 12 maanden goed. Een ongeopend potje is 3 jaar houdbaar.     

Voor meer info i.v.m. Rokai Zonnecrème, kan je de website van de fabrikant bezoeken (in Engeland heet ie "Shade"): www.shadecream.com

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »